Skip to content

Wij zijn de familie Relik/Van Rompaey …
Marc, Wendy, Yaro en Brent.

In 1998 kochten wij onze eerste Duitse Dog, helaas was hem geen lang leven gegund, maar wij waren wel volledig verkocht aan het ras.

In 2005 kwam Fargo bij ons, wat waren wij verliefd op die lieve kleine knuffelbeer! Hij bleek te beschikken over heel wat kwaliteiten, dus wij op show! Van het een kwam het ander, teefje erbij, nog een teefje, en toen was daar plots die VERSLAVING. Fokken werd de volgende stap, dus honden laten testen en op zoek naar kennelnaam.

Van Azigo-Farm is ontstaan uit de namen van de twee honden waar wij mee gestart zijn,Fargo en Giza . In 2010 werden onze eerste pups geboren, uiteraard in de woonkamer want hier mochten wij geen seconde van missen.

Zoveel jaren later, met nog veel meer liefde, toewijding, vallen en opstaan, zijn wij er voor 200 % zeker van dat Duitse Doggen verslavend zijn. Het is net zoals met chips eten, na 1 kan je niet stoppen  😉

Wij houden van dit ras, dit zal nooit veranderen. Nog steeds fokken wij onze honden in huiselijke sfeer, in de kleurslagen blauw en zwart uit blauw en dragen onze honden een of meerdere kampioenstitels.

Marc en Wendy

.

Back To Top
Zoeken
Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze website te geven. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren